torsdag, april 10, 2008

ANNA BERGLI BTB-GYM KARLSTAD

Kolla in denna tuttlösa hormonstinna stackare. Men musiken är bra.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hormoner(steroider) är nog rätt ord ja

Anonym sa...

Men duu. haha inte finns det väl såna i livet nu? Vilken jurassic brud. tur att såna inte avlar av sig du

Anonym sa...

Steroider? Knappast... tjejen har tränat 15 år. Hade hon kört steroider hade hon varit betydligt större.

Anonym sa...

Nämen titta vem som har åkt fast btb gym i karlstad och vem är ägare? jo tjejen i filmen anna bergli

http://www.nwt.se/karlstad/article628131.ece

André sa...

Vilka fega usla kommentarer en del kan ha mage att spotta ur sig! Det är tävlingsform det handlar om och hade någon av er haft någon sorts kunskap så hade ni fattat att man inte går omkring så här normalt sett. Den formen är grymt svår att uppnå och det ligger som sagt massor med års slit bakom samt några dagar under ett år med denna form som ingen vanlig människa kan ha normalt sett mer än ett par dagar under sin formtopp. Sen detta med tuttat är ju också en sak med extremt lite fett. Om man har lite innanför pannbenet så förstår man att ett par bröst kan bli små vid en extrem diet då man gjort sig av med allt fett och vätska som normalt sett bröst utgörs av. Det andra fega personangreppet som att läsa en tidningsartikel och koppla ihop med detta är även det ett stort tecken på okunskap. ANNA ÄE SLÄPPT SEDAN TIDIGT!!!!! Hoppas alla hycklande häcklare här själva får uppleva hur det känns att folk tar sig friheten som ni gör och gör sådana usla personpåhopp.

Det skulle inte se så bra ut om ni blev anmälda. Förtal och diskriminering skulle det helt klart bli. Så skärp er utav helvete innan ni kommenterar saker ni inte har ett smack kunskap och när ni inte känner personen ifråga.

Mvh André

Anonym sa...

Men André
Det är väl inte direkt nån hemlighet att ägarna av BTB gym, Anna Bergli och hennes kille Marcus Boman har använt sterioder. Det kanske inte alla visste var att de handlat med Sterioder men det hade ju Polisen koll på tydligen men det blir nog som så att Marcus får ta smällen och Anna får ett litet straff eller går fri.

Sen om folk tycker att hon är tuttlös och att hon ser grotesk och onormal ut så får dom väl göra det. Dessutom så har de ju rätt hon har inga tuttar och bodybuildningform är faktiskt inget normalt precis som du faktiskt skriver.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
André sa...

Men "Anonym"

det får ju stå för dig med vad dom tagit och inte tagit. så du bär ju tydligen på en universiell sanning eftersom du säger att detta inte är en hemlighet. det låter som skvaller och är inget annat än skvaller så länge du inte har bevis för detta. har jag fel?

att sedan påstå att de handlar med steroider innan en dom är fastslagen är inte heller en sanning i mina ögon..du är väl ingen domare i detta fall vad jag vet så du får väl helt enkelt vänta tills domen är klar innan du vinklar det som att dina vinlingar är sanningen.. rimligt?

vad som är "normalt" eller inte är en sak för sig. det beror på hur man uttrycker sig och använder sig av tolkningen av ordet i sig. jag använde ordet i syfte att förklara en viss kroppsform för tillfället och de som kommenterar använder sig av ordet normal i syftet att förljliga och nedvärdera.. jag har all förståelse i världen för att alla ska ha sina egna åsikter. men ska man sitta och kasta paj på folk man inte känner så är det inget annat än just pajkastning.. det finns diskrimineringslagar som har tillkommit i samhället för en anledning.. tillex.. du får inte gå runt och uttala ditt förakt för en person med fetma i samhället rakt i ansiktet på denne. du får inte uttala dig kränkande om någons läggning till denne.

det finns massa saker man varken får eller bör göra enligt lagar och normer i ett samhälle där man har en human inställning till enskilda individers rättigheter.. nätet gäller samma sak, det är också en del av verkligheten. tycker du det skulle vara okej att någon slår dig bara för att dom kan?? det är så klart samma sak med påhopp och kränkningar av människor.. varför ska det vara okej att kränka människor som redan har det vårt egentligen? blir samhället bättre av det tycker du?

undrar hur många kroppsliga fel enligt "vissa" människors syn det skulle gå att hitta på dig om du kom upp i rampljuset?

mvh André

Anonym sa...

Andre det är du som eldar på pajkastningen de andra bara säger vad de tycker om utseendet vilket inte är förbjudet samt konstaterar att de har åkt fast vilket ju också är helt korrekt. Anna kan vara ren men inför just denna tävling uppvisade hon alla tecken som finns på nåt annat. Marcus har ju tom. både talat om sitt bruk och erkänt i förhör så hur mycket mer offentligt än det kan det bli?
Handlat har han gjort till sig själv dock såvitt jag vet så har polisen inget bevis för någon övriga handel även om saker som hänt ger misstankar.