lördag, april 05, 2008

Nu ska oskulden tas!



Mitt första blogginlägg är här!!

Ser fler och fler av mina polare, släkt och även ovänner starta bloggar och jag tänker inte vara sämre.

Senaste nytt är att Färjestad BK inte är med och slåss om Guldet med stort G. Och några andraplatser eller bronsmedaljer finns inte! Detta gläder mig oerhört mycket till mina vänners förtret.

Mina "vänner" förresten? Det enda jag skrivit är att FBK tagit ett välförtjänt sommarlov och nu sitter vid en strand och spelar beachvolleyboll eller liknande. Ja inte sitter de på krogen och hamnar i bråk med myndigheter väl? Jo det var just det som hände när FBK-målvakten hamnade i bråk på en krog på Kungsgatan med sin tränare. Och detta har gjort att det är jag som ses som syndabocken och nu ser man kommentarerna på msn och facebook riktade mot mig och de blir mer och mer personliga(ännu en sak som gör mig glad) och det är ju det här som roar mig oerhört. Man ser snabbt vilka som är ens riktiga vänner och tar den humorn för vad den är och viftar bort den, eller så gör man som andra och sätter det i första rummet och går till personangrepp. Det kommer inte att ske här...

Jag sitter här på min kammare och följer världens gång via min dator och tv (fast inte om radiotjänst läser detta) och irriterar mig på vart vi är på väg. Och nu tar jag mig an detta bloggande för att ge er min vy av saken. Alla saker jag kan komma på att blogga om, kommer jag att blogga om bara jag hittar en åsikt!! Men det betyder inte att jag kommer att sitta här och skriva resten av livet, för lite liv har jag kvar.

Min vy är förresten inte den vackraste, Jag bor bakom en husbil som inte sett vatten på många år, jo vatten har den sett men inte tvål för regnet har stått som spön i snart ett år men det har ju bara gjort att grödan på bilen vuxit. Det är skrämmande att se denna kapitalförstöring bara för att man är lat. Eftersom detta är första gången jag bloggar så hoppas jag att jag lär mig fort hur man hanterar själva den tekniska biten med att sätta in bilder mm. Men det kommer väl.

Må väl alla där ute.
PS. Nu är bloggoskulden tagen. av Jim Krés

2 kommentarer:

Anonym sa...

du är skön du

Anonym sa...

haha vilken jävla fjant du är som har så lite liv att man måste kommentera andra, rätt åt dej att du inte får leva på staten längre åk hem till finland jävla tönt å sluta spela svensk!!!!!!!!!!